Збірна України зазнала поразки від Хорватії у повторному товариському матчі

Підопічні Олександра Косенка не зуміли вдруге потішити перемогою черкаських вболівальників.

Початок зустрічі лишився за хорватами. Після закидання від Новака міг забивати Єловчіч, але пробив повз. Ще одну нагоду для голу мав Періч, який так само не зумів поцілити у площину воріт. Зрештою, така сама доля спіткала й Артема Фаренюка, який мав найкращий момент серед українців впродовж трьох стартових хвилин.

На 4-ій хвилині гості все ж таки вийшли вперед. Пріміч швидко ввів на Періча, який переадресував м'яч Матошевічу. Ведран потужним ударом здалеку відкрив рахунок у зустрічі.

Втім, українці швидко відігралися. Микитюк відбірав м'яч у Перішича та віддав на Єрьоміна, який пробив точно у кут воріт Пріміча, не залишивши шансів останньому.

На 12-ій хвилині команда Мато Станковіча повернула собі мінімальну перевагу після розіграшу кутового. На цей раз раз зв'язка Новак-Єловчіч все ж таки спрацювала. Тіхомір подав, а Франко забив.

Перед свистком на перерву підопічні Олександра Косенка мали дві нагоди для того, аби відновити статус-кво. Однак, замкнути простріл Корсуна ударом по порожніх воротах Педяшу не дав Періч, а Разуванов не зумів переграти Пріміча з близької відстані.

Старт другого тайму краще вдався «жовто-синім». Після пасу Журби ударом в один дотик міг забивати Педяш, але Олександру не вдалося поцілити у площину воріт. Мав змогу оформити дубль Єрьомін, однак, на цей раз Пріміч зумів завадити Олегу це зробити. 

Втім, ніщо не врятувало наших суперників від голу Разуванова. Володимир пробив по воротах підопічних Мато Станковіча, і рикошетом від коліна Єловчіча м'яч вдруге побував у володіннях гостей.

Дуже швидко хорвати могли втретє виходити вперед. Після помилки Єрьоміна Періч зумів пробити повз Ципуна, але Олег зумів виправитися, вибивши м'яч з лінії воріт.

У середині другого тайму українці зуміли вперше повести у рахунку. Микитюк розкрутив Новака на фланзі та прострілив на Фаренюка, який з кількох метрів відзначився у порожніх воротах. 

Заключну п'ятихвилинку обидві збірні по черзі проводили з п'ятьма польовими. Зрештою, свої нагоди зуміли використати саме гості, а точніше – Франко Єловчіч. Спочатку капітан хорватів переграв Ципуна потужним ударом від стійки, а потім скористався неточним пасом Корсуна, вразивши порожні ворота «жовто-синіх».

Як результат – 3:4. Збірна Хорватії бере реванш у нашої команди за поразку у першій зустрічі.

Україна – Хорватія – 3:4 (1:2)
Голи:
Єрьомін (6), Разуванов (27), Фаренюк (29) – Матошевіч (4), Єловчіч (12, 37, 39)
Попередження: Журба (33) – Єловчіч (23), Періч (33)

Україна: Кирило Ципун – Володимир Разуванов, Сергій Журба, Олександр Педяш, Дмитро Сорокін, Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Олег Єрьомін, Сергій Малишко, Ігор Корсун, Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Євген Іваняк (к)

Хорватія: Зоран Пріміч – Франко Єловчіч (к), Лука Періч, Крістіан Постружин, Тіхомір Новак, Степан Перішич, Ведран Матошевіч, Матей Хорват, Душко Мартінац, Лука Сутон, Йосіп Сутон, Крістіан Грбеша, Жарко Лукетін

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!